lørdag 28. februar 2015

Platformen Tidløs
Ingrid Bergman
Det er vel ingen bombe at tiden går. Jeg skal her ikke forklare konsekvensene av det, dere kommer ikke til å skjønne det likevel.
Jeg er mere opptatt av hvordan å  hoppe opp på en platform Tidløs og bli der.

Her er noen småknep og tilnærming til tidløshet og det dreier seg om det ytre, for jeg stoler på at det indre fikser dere selv.


  • Kjøp ikke trendy klær. Om et halvt år vil du garantert gremmes av trenden skapt av moteindustri som er ute etter dine penger. Tenk bare kalotter !  • Sats på klassiske og universelle plagg i god kvalitet. Liker du kanskje å vaske et plagg som blir forvandlet i vasken til en sekk eller dørmatte? 4-6 slike og du har spart til en cashmirgenser som varer og varer

  • Se varsellampe for all pynten på bluser, gensere, kjoler og skjerf. Glitterhjerter, dødningehoder, skrift i kontrast farge I love Paris, ugler, vannmeloner, fargekombinasjoner som vekker sovende vampyrer

  • Proporsjoner. Oversize genser til smalt skjørt eller en smal bukse. Har du lyst på utringning i kjolen din, ikke vis de flotte beina dine samtidig. Eller omvent. 

  • Pynt ned. Rare, store smykker i neonfarger er ikke morsomme. De er skrekkelige. Hold deg til få, ekte, diskre saker. Merkelige, overdådige vesker med kiloer av metalspenner og støvletter pyntet med fjær og glitter. Hva mere?

  • Hud, hår og negler. Hjelper lite å male på, hvis basisen er dårlig. Uansett moter: friskt og velstelt  er lik tidløst og lekkert. 20 år siden, idag og om 20 år.


Men da begynner vi å nærme oss "tidløs"-begrepet.

Kvinnene på bildene er enten steingamle eller rett og slett borte. Bildene er tatt for mange, mange år siden. Ren og enkel stil har gitt dem et liv for alltid. De er med på platformenTidløs.

BBMeryl Streep


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer er åpne for alle, velkommen!