søndag 30. november 2014

Varm fargepalett og basisgarderobe


Nå har jeg flyttet på blogg, bare et lite klikk fra facebook til bloggen.

 Posten er om basisgarderobe for en varm type kvinne er til inspirasjon.

Jeg er så lei av at voksne kvinner er omtrent borte  i det store motebildet. Mye av  moter er presentert på modeller jeg ikke kan identifisere meg med og  klærne er praktisk ubrukelig for meg.

Men om jeg presenterer mine forslag enkelt, blir det kanskje lettere å nærme seg  klesskapet, "fullt av klær og sko, som jeg ikke bruker"

Saken er at alle enkle underdeler skal passe med overdelene. Her baserer vi oss på mørke underdeler (marineblått eller sort)mens overdelene er i varm beige og hvitt (eller lyst, siden ikke alle er glad i hvitt vinterstid)

Aksentene er i oransje, men bruk skjerf i favoritt farg i en varm tone (har gullt i seg) som kler dere så godt.

Ingen av klærne er ubehagelig trange, utringningene er moderate.  Det fine er at den mørke dressbuksen passer med både blusen og genseren og det er nok å skifte sko og veske, så er du fin i en avslappet stil. Vær gjerrig med smykkene, ikke heng på deg for mange.

Har du dårlig forhold til  høyhælede sko, bruk en enkel type lavsko, som ballerinasko.

Basisgarderoben må nok utvides med en kjole, jakke, flere topper og kanskje også en anvendelig cardigan, men hvis tøyet er i fin kvalitet, så trenger vi ikke mye klær i tillegg.
Basisgarderoben skal holdes enkel, vær kresen på kvalitet og hold deg til fargene i din fargepalett. Sterke mønstre og blomster på basisplagg er ikke fint.

Og la oss bli en stund ved den enkle stilen, før vi våger oss på utvidelser, og det skal vi!
Varm fargepalett

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer er åpne for alle, velkommen!